Team

IKC Team locatie De Zeearend 

Groep 1/2 Onderwijs zorgklas 

Mw. I. Groen (Irma) iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groep 3a

Mw. R. Nijman (Rina) rDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. E. de Wit (Esmee) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groep 3/4a

Mw. M. Kloes (Marian) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. M. van den Berkhof (Madelon) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groep 4a

Mw. F. Elzinga (Froukje) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mw. M. Schaap (Marjolijn) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groep 5a

Mw. H. Sprengers (Herma) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. E. de Wit (Esmee) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Groep 5-6a

Mw. J. Meinders (José) jDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. M. Krimp (Minke) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groep 6A

Dhr. T. Frustenberg (Tim) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. M. Dalmolen (Michel)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groep 7a

Mw. M. de Haan (Maaike) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mw. P. van der Zwet (Petra) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Groep 7b

Mw. T. Roelofs (Thea)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. P. van der Zwet (Petra) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Groep 8a

Dhr. J. Handgraaf (Jos) jDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groep 8b

Mw. D. Koning (Daniëlle) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. M. Dalmolen (Michel) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwijsondersteuners: 

Mw. P. van der Zwet (Petra) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   
Mw. A.Schweitzer (Amber) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. E. de Wit (Esemee) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Directie

Dhr.  J. Hendriks (Jeroen)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorgcoördinator

Mw. C. Rennen (Corine) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interne begeleiding

Mw. M. Schaap (Marjolijn) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vakleerkracht Gymnastiek 

Dhr. J. Schutte (Joost) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Logopedie

Mw. I. Snijders (Irene) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Orthopedagoog

Mw. T. Doornenbal (Tilly)

Maatschappelijk Werk

Mw. M. Miedema (Marjolijn)

ICT

Mw. J. Meinders (José) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Administratie

Mw. S. Barkey (Sandra) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Conciërge

Dhr. M. Poeze (Martin) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Daarnaast werken er in de school mensen die niet in dienst zijn van De Zeearend. Zij geven de kinderen therapie die door de zorgverzekering of door de AWBZ wordt betaald. Het gaat hier om de fysiotherapeuten, speltherapeuten, een psychomotorische trainer en een beeldend therapeut. Op deze wijze kunnen de kinderen binnen de school blijven als ze therapie moeten volgen.

Tenslotte willen we vermelden dat meerdere vrijwilligers op verschillende dagen in de week ons team versterken. U kunt hierbij denken aan: onderhoud van het gebouw, administratie, spelbegeleiding, etc.

IMG 6153
PICT 0115
IMG 6197